Wie we zijn en
wat ons drijft

Wij zijn WGA Control®. Dé specialist op het gebied van schadelastbeheersing bij arbeidsongeschiktheid. Wij geloven in een samenleving met een rechtvaardig uitkeringsrecht, met rechten en plichten voor zowel werknemer als werkgever. Het op een juiste manier toepassen van wet- en regelgeving zorgt voor een rechtvaardige en evenwichtige lastenverdeling. Daar is de hele samenleving bij gebaat.

background werkwijze

Experts op juridisch en
medisch gebied

Energieke experts

We zijn een groep energieke experts. Denkers en doeners. Experts op juridisch, arbeidskundig en medisch gebied. Wij weten van de hoed en de rand. Kennen het klappen van de zweep. Werken samen in een netwerk van betrouwbare professionals met dezelfde mentaliteit en kwaliteit. Dat maakt onze dienstverlening hoogwaardig en onderscheidend van concurrenten.

Eerlijk en rechtvaardig

We zetten ons in voor de juiste toepassing van het uitkeringsrecht. Zo zorgen we ervoor dat de WGA-lasten voor de werkgever worden verlaagd wanneer hij teveel betaalt en dat werknemers passend werk gaan zoeken dat recht doet aan hun medische en arbeidskundige mate van arbeidsgeschiktheid. Dat vinden wij fair. Eerlijk en rechtvaardig. Dat drijft ons. Dat geeft ons werk zin en maakt het sociaal-maatschappelijk relevant.